Endpoint Solutions Oy
Soita 010 271 2230
  • Parempi vaihtoehto ICT-palveluihin... Onko nykyiset ICT-järjestelmät ajantasalla? Tukevatko nykyiset ICT-järjestelmät yrityksenne liiketoimintoja riittävästi? Painitteko päivästä toiseen samojen ongelmien kanssa?
    Ei hätää, meiltä löytyvät oikeat ratkaisut ja vastaukset, juuri Teidän tarpeisiinne liittyen.
  • Asiantunteva palvelu ja Luotettavat ratkaisut Endpoint Solutions Oy tarjoaa korkean käytettävyyden ICT-palveluita ja ratkaisuja. Asiakkaanamme hyödyt kauttamme myös laajan yhteistyökumppaniverkoston tuomasta ammattitaidosta sekä palveluista. Jos olet etsimässä yrityksellenne vahvaa ja luotettavaa ICT-alan toimittajaa ota yhteyttä myyntiimme. Kerromme mielellämme miten voimme palvella juuri teidän yritystänne.

Palvelut

ICT-ylläpito

Tarjoamme yrityksille suunnattua ulkoistettua ICT-ylläpitoa. Palveluun sisältyy olemassa olevien palvelimien, työasemien, oheislaitteiden ja verkon aktiivilaitteiden ylläpito ja huolto. Palveluun sisältyy myös monipuolinen Helpdesk-palvelu jonka kautta apu on saatavissa, silloin kun sitä tarvitaan.

Jos olette miettimässä miten teidän ICT voisi hoitua kustannustehokkaammin ja vaivattomammin ottakaa yhteyttä myyntiimme. Tulemme mielellämme kertomaan lisää palveluistamme. Samalla voimme kartoittaa järjestelmänne ja antaa raportin sen tämän hetkisestä tilasta.

Hosting-palvelut

Tarjoamme erittäin monipuolisia ja joustavia hosting-palveluita erilaisiin tarpeisiin liittyen.

Webhotellipalvelut - Webhotellipalvelut pitävät sisällään kaiken tarvittavat kuten verkkotunnukset, kotisivu- ja sähköpostipalvelut.

Palvelinhotelli - Palvelinhollipalvelussa ylläpidämme asiakkaan omaa palvelinta laitetilassamme.

Sähköpostipalvelut - Monipuoliset sähköpostipalvelut nykypäivän tarpeisiinCopyright © 2011 Endpoint Solutions Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.